Biscotti i kakeboks

Biscotti

Italienske kjeks som smaker nydelig til en kopp sterk kaffe.

Se flere oppskrifter på kjeks her.

Tid40-60 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 20 stk.

  • 35 g Mandler
  • 45 g Tørket aprikos
  • 100 g Smør
  • 85 g Sukker
  • 2 stk Egg
  • 250 g Hvetemel
  • 1 ts Bakepulver

Fremgangsmåte:

  1. Hakk mandler og aprikoser grovt.
  2. Skjær smøret i tynne skiver.
  3. Rør smør og sukker luftig i en bolle. Tilsett deretter 1 egg av gangen. Ha i de øvrige ingrediensene og bland alt sammen til en deig.
  4. Form tre stenger på en bakeplate med bakepapir.
  5. Stek kakene midt i ovnen i ca. 10 minutter på 200 °C.
  6. Skjær stengene i ca. 3 cm store stykker. La dem stå sammen, og stek stengene i 8 minutter til ved 200 °C.
  7. Avkjøl biscottiene på rist og oppbevar dem i en lufttett kakeboks.

Se flere oppskrifter på kjeks her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.