Sjokoladekjeks
Enkle sjokoladekjeks som faller i smak hos hele familien. Tilsett både sjokolade og nøtter. Smaker himmelsk både til melk og kaffe.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 45 stk.
- 225 g Meierismør
- 225 g Brunt sukker
- 2 stk Egg
- 400 g Hvetemel
- 2 ts Vaniljesukker
- 1 ts Bakepulver
- 1,5 dl Melk
- 125 g Sjokolade , etter smak
- 50 g Hasselnøtter
Fremgangsmåte:
- Rør smør og sukker godt.
- Tilsett egg og siktet mel med bakepulver og vaniljesukker vekselvis med melken.
- Hakk sjokolade og nøtter og bland dette inn. La deigen hvile i 2 timer.
- Trill pølser av deigen og del den i skiver. Legg skivene på stekebrettet og stek dem i stekeovnen ved 175 °C i 8 -10 minutter. Avkjøl på rist.
- Oppbevar kjeksen i tett boks.