sjokoladetrøffel

Sjokoladetrøffel

Sjokolade er alltid godt. Dette er en av de aller beste måtene å nyte den på. Lag mange og gi bort i gave.

Se flere deilige godbiter her.

TidOver 60 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 200 g Mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1,5 dl Kremfløte
  • 2 ss Kaffe
  • 5 ss Kakaopulver

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk sjokoladen og ha det i en bolle.
  2. Kok opp kremfløten i en kjele, og hell fløten over sjokoladen sammen med kaffe. Den skal helles forsiktig ned i midten mens det røres med raske bevegelser.
  3. Avkjøl røren i kjøleskapet.
  4. Etter noen timer kan massen formes til små kuler, og disse kan overtrekkes med sjokolade og/eller trilles i kakaopulver. Du kan også rulle dem som små stenger og trille dem i mandel. Oppbevar og server dem kjølige.

Se flere deilige godbiter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.