Kyllingsuppe med pasta
Suppe er alltid enkelt å ty til i en hektisk hverdag. Denne er smakfull, mettende og rask å lage selv.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 0,5 stk Grillet kylling
- 1 stk Løk (gul)
- 2 stk Gulrot
- 0,5 stk Stilkselleri (stangselleri)
- 1 stk Rødløk
- 1 stk Vårløk
- 0,5 stk Brokkoli
- 2 ss Smør
- 1 ts Malt koriander
- 1 ts Gurkemeie
- 4 dl Vann
- 4 dl Lettmelk
- 2 ss Maisstivelse (maizena)
- 1 dl Matfløte
- 80 g Pasta
- 1 dl Gresk yoghurt
Fremgangsmåte:
- Rens og kutt kyllingkjøttet i biter.
- Rens og finhakk løk. Kutt gulrot, stangselleri, rødløk og vårløk i grove biter. Del brokkolien i små buketter.
- Ha smør, løk, koriander og gurkemeie i en gryte ved middels varme og stek under omrøring til løken har blitt myk.
- Tilsett vann og lettmelk og kok opp. Rør ut maizena i matfløte og jevn suppen med maizena. Tilsett kylling, pasta og grønnsaker og la alt småkoke til grønnsakene er møre.
- Smak til med salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Rør inn yoghurten rett før servering.
- Servér med brød eller rundstykker.