Fylte lefseruller
Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett. Fyll lefsen med røkt- eller gravet laks, salami eller spekeskinke.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Slangeagurk
- 4 stk Potetlefse
- 125 g Kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
- 2 ss Sorte oliven
- 50 g Salatmix
- 200 g Spekeskinke , fenalår, rakørret eller gravet laks i skiver
Fremgangsmåte:
- Kutt sorte oliven i tynne skiver og skrell agurken med en potetskreller i lange tynne skiver.
- Smør kremosten på lefsene.
- Legg på salat, oliven og agurkskiver.
- Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke, osteskiver eller laks.Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll.
- Rull sammen og del i passe "munnfuller". Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen.