Toast med blåmuggost og spekeskinke
Varm blåmuggost og salt spekeskinke er en fantastisk smakskombinasjon.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 ts Smør
- 2 skive Brød
- 3 skive Blåmuggost (valgfri type)
- 2 skive Spekeskinke
- 2 ts Balsamicoeddik
- 1 dl Ruccola
Fremgangsmåte:
- Smelt smør i en stekepanne og rist skivene lett, til de får gylden farge.
- Legg den ene brødskiven på bunnen. Legg så på skivet ost og spekeskinke og topp med litt balsamicoeddik eller balsamicoglace før du legger den andre skiven på toppen.Du kan også bruke honning eller marmelade, istedenfor balsemico, hvis du liker det bedre.
- Sett toasten i stekeovnen på 220 °C i noen minutter, til osten begynner å smelte.
- Serveres med litt ruccola.