Fylt paprika
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 3 dl Grønnsakbuljong (utblandet)
- 2 ss Smør
- 175 g Couscous
- 4 stk Rød paprika
- 2 båt Hvitløk
- 1 stk Løk
- 1 stk Grønn squash
- 1 stk Sitron
- 4 ss Frisk basilikum
- 200 g Revet gulost (f. eks Cheddar)
Fremgangsmåte:
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Kok opp 3 dl grønnsakbuljong og tilsett 2 ss smør.
- Når vannet koker tilsetter du couscous. Rør i kjelen og trekk den av platen. Sett på lokk og la couscousen trekke i 10 minutter.
- Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset.
- Finhakk hvitløk og løk. Kutt squashen i små terninger, og riv skallet av en sitron.
- Hell couscousen over i en stor bolle og tilsett hvitløk, løk, squash, sitronskall og basilikum.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Fordel blandingen i de delte paprikaene og dryss revet ost over.
- Paprikaene bakes i ovnen i ca. 20 minutter eller pakk den inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Pass på at osten ikke berører aluminiumsfolien.