Hvit sjokoladepudding med bringebær
Ikke bare ser det lekkert ut med porsjonsdesserter. Det er også lurt å lage når du skal ha mange gjester på besøk. Denne desserten kan enkelt tilberedes i god tid før selskapet og gjør seg godt på et feststemt bord.
20-40 min
Middels
Ingredienser:
Porsjoner
- 5 stk Gelatinplater
- 3 dl Kremfløte
- 4 dl Helmelk
- 300 g Hvit sjokolade , grovhakket
- 100 g Bringebær
- 0,5 kurv Bringebær
Fremgangsmåte:
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
- Ha melk og fløte i en kjele. Varm opp under stadig omrøring.
- Klem vannet godt ut av de oppbløtte gelatinplatene og løs dem opp i den varme væsken.
- Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn de hvite sjokoladebiter.
- Fordel frosne bringebær i 6 små glass og hell sjokoladeblandingen over.
- La glassene stå natten over i kjøleskap eller til blandingen har satt seg.
- Pynt gjerne med noen friske bringebær og serveres med sjokoladesaus eller pisket fløte.Oppskrift til sjokoladesaus finner du HER .