Proteinpudding med mørk sjokolade
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 4 stk.
- 100 g Mørk sjokolade, 70% kakao
- 1 l Melk (f.eks. Styrk)
- 4 stk Egg
- 100 g Maisstivelse (maizena)
- 2 ss Vann
Fremgangsmåte:
- Kutt sjokoladen i grove biter.
- Varm opp melk sammen med sjokoladebitene i en kjele til de er smeltet ( ca 85 grader ).
- Rør sammen egg, maizena og vann i en bolle.
- Visp den varme sjokolademelken inn i eggeblandingen. Kok opp blandingen under omrøring til det begynner å boble. La puddingen bobler til du er fornøyd med konsistensen.
- Avkjøl proteinpuddingen i en bolle. Dekk til med plastfolie.Ønsker du å fylle pudding i glass, avkjøl puddingen først i 10 minutter.
- Etter 1 time er den spiseklar. Nyt proteinpuddingen som den er, eller topp den med nøtter, bær eller peanøttsmør.