proteinpudding med mørk sjokolade

Proteinpudding med mørk sjokolade

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 4 stk.

  • 100 g Mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 l Melk (f.eks. Styrk)
  • 4 stk Egg
  • 100 g Maisstivelse (maizena)
  • 2 ss Vann

Fremgangsmåte:

  1. Kutt sjokoladen i grove biter.
  2. Varm opp melk sammen med sjokoladebitene i en kjele til de er smeltet ( ca 85 grader ).
  3. Rør sammen egg, maizena og vann i en bolle.
  4. Visp den varme sjokolademelken inn i eggeblandingen. Kok opp blandingen under omrøring til det begynner å boble. La puddingen bobler til du er fornøyd med konsistensen.
  5. Avkjøl proteinpuddingen i en bolle. Dekk til med plastfolie.Ønsker du å fylle pudding i glass, avkjøl puddingen først i 10 minutter.
  6. Etter 1 time er den spiseklar. Nyt proteinpuddingen som den er, eller topp den med nøtter, bær eller peanøttsmør.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.