Kremet pølsegryte
Oppskriften som redder hverdagens tidspress. Herlig kjapp pølse- og pastagryte med en enkel og smaksrik saus med smøreost.
Ingredienser:
Porsjoner
- 250 g Pasta
- 500 g Grillpølse (mager)
- 0,5 stk Purre
- 1 stk Paprika
- 2 stk Gulrot
- 0,5 dl Melk
- 1 tube Smøreost
Fremgangsmåte:
Med smøreost og melk lager du pastasaus i en fei!
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Del pølsene i biter og skjær purre, paprika og gulrøtter i skiver.
- Stek pølser og grønnsaker i en stekepanne.
- Kok opp melk i en kjele og rør deretter inn smøreosten. Smak til med salt og pepper.
- Bland pasta og saus inn i pølseblandingen.Dersom du vil ha en fyldigere saus, kan du bytte ut melken med fløte.