one pot pasta med kjøttboller

One pot pasta med kjøttboller

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Løk
  • 1 stk Gulrot
  • 1 stk Stilkselleri (stangselleri)
  • 1 båt Hvitløk
  • 200 g Tomat (gjerne små smaksrike tomater)
  • 1 boks Hermetiske tomater
  • 1 boks Tomatpuré
  • 5 dl Grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 dl Melk
  • 150 g Pasta
  • 150 g Kjøttboller
  • 50 g Gulost

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk løk og hvitløk. Skjær gulrot i små terninger og stangselleri i tynne skiver.
  2. Stek løk i litt olje til løken er blank. Tilsett hvitløk, gulrot og stangselleri, og stek i et par minutter til.
  3. Del tomatene i to. Ha i tomatene, hermetiske tomater, tomatpuré, grønnsaksbuljong og melk, og kok til sausen har tyknet noe.
  4. Tilsett deretter pasta og kjøttboller, og kok videre til pastaen såvidt er mør.
  5. Smak til med salt og pepper. Topp med revet ost og hakkede urter.
  6. Server straks.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.