One pot pasta med kjøttboller
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Løk
- 1 stk Gulrot
- 1 stk Stilkselleri (stangselleri)
- 1 båt Hvitløk
- 200 g Tomat (gjerne små smaksrike tomater)
- 1 boks Hermetiske tomater
- 1 boks Tomatpuré
- 5 dl Grønnsakbuljong (utblandet)
- 2 dl Melk
- 150 g Pasta
- 150 g Kjøttboller
- 50 g Gulost
Fremgangsmåte:
- Finhakk løk og hvitløk. Skjær gulrot i små terninger og stangselleri i tynne skiver.
- Stek løk i litt olje til løken er blank. Tilsett hvitløk, gulrot og stangselleri, og stek i et par minutter til.
- Del tomatene i to. Ha i tomatene, hermetiske tomater, tomatpuré, grønnsaksbuljong og melk, og kok til sausen har tyknet noe.
- Tilsett deretter pasta og kjøttboller, og kok videre til pastaen såvidt er mør.
- Smak til med salt og pepper. Topp med revet ost og hakkede urter.
- Server straks.