Ispinner med mangolassi og chili
Inspirasjonen til disse ispinnene kommer fra den indiske yoghurtdrikken lassi. Vi benytter kefir som passer perfekt sammen med mango. For å gjøre isen enda litt mer spennende har vi også blandet inn litt fersk chili.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 250 g Mango
- 2,5 g Syrnet melk (f. eks. kefir)
- 0,5 stk Rød chili
- 1 ss Honning
- 1 pk Bjørnebær
- 0,5 stk Lime
Fremgangsmåte:
Kokkens tips:Du kan droppe chilien om du vil ha en enkel mangois. Synes du det er mye chili kan du smake deg frem ved å tilsette litt av gangen.
- Skrell godt moden mango og del i biter. Press ut saften av den halve limen og finhakk chili.
- Ha syrnet melk, mango, limesaft, honning og chili i en blender og kjør sammen.
- Ha bjørnebær i bunnen av isformerne. Fyll mangoblandingen i formen og frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips:Elsker du koriander kan du hive i noen blader i blenderen.