Yoghurt- og sjokoladebar med appelsin og kvikklunsj
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 9 stk.
- 200 g Hvit sjokolade
- 1 beger Gresk yoghurt (naturell)
- 1 pk Kvikk lunsj sjokolade
- 2 stk Appelsin (skall)
Fremgangsmåte:
- Grovhakk sjokoladen og smelt den over vannbad.
- La sjokoladen avkjøles litt i romtemperatur og bland den deretter med yoghurten.
- Rør inn finrevet skall av en halv appelsin.
- Legg bakepapir på en skjærefjøl og smør yoghurtblandingen utover. La den være ca 1,5 cm tykk.
- Dryss over med hakket kvikklunsj og finrevet appelsinskall.
- Sett kaldt i minst 2 timer. Skjær i biter og server umiddelbart.
Kokkens tips:Yoghurtbaren smelter fort. Oppbevares i fryseren.