Omelett med medisterkaker
Omelett er perfekt restemat! Raskt å lage og enkelt å variere med det du måtte ha i kjøleskapet.
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 2 stk.
- 1 stk Sjalottløk
- 5 stk Medisterkake
- 1 pk Babyspinat
- 4 stk Egg
- 2 ss Melk
- 50 g Gulost
Fremgangsmåte:
- Finhakk sjalottløk og stek løken i litt smør til den er myk.
- Tilsett spinat og medisterkaker i skiver, og stek til medisterkakene har fått farge og spinaten har falt sammen.
- Pisk melken og eggene lett sammen med en gaffel. Hell eggeblandingen over medisterkakene og topp med revet ost.
- Legg på lokk og stek omeletten til eggene har stivnet og osten har smeltet.
- Krydre med salt og pepper og topp med ønsket mengde friske spirerSpirer kan erstattes med friske urter, som eksempelvis gressløk eller persille