Omelett med reker og cottage cheese
En lett og luftig omelett med reker og cottage cheese er kjapt å lage og smaker kjempegodt.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 8 stk Egg
- 1 dl Melk
- 0,5 ts Salt
- 0,25 ts Pepper
- 0,5 pk Sukkererter
- 4 stk Sjalottløk
- 1 ss Smør
- 8 stk Rød cherrytomat
- 200 g Reker
- 4 ss Cottage cheese
- 2 ss Frisk dill (eller gressløk)
Fremgangsmåte:
- Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
- Skjær sukkererter og løk i tynne skiver, og del cherrytomater i to.
- Stek sukkerertene sammen med løken i smør i en stekepanne til løken er gyllen.
- Hell over eggeblandingen. Stek videre på middels sterk varme til eggene begynner og stivne. Rør litt innimellom.
- Legg i rekene, cherrytomater og cottage cheese.
- Dryss over finhakket dill eller gressløk. Brett den ene halvparten over den andre.
- Server gjerne med en salat.