omelett med reker og cottage cheese

Omelett med reker og cottage cheese

En lett og luftig omelett med reker og cottage cheese er kjapt å lage og smaker kjempegodt.

Se flere tips til deilige omeletter her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 8 stk Egg
  • 1 dl Melk
  • 0,5 ts Salt
  • 0,25 ts Pepper
  • 0,5 pk Sukkererter
  • 4 stk Sjalottløk
  • 1 ss Smør
  • 8 stk Rød cherrytomat
  • 200 g Reker
  • 4 ss Cottage cheese
  • 2 ss Frisk dill (eller gressløk)

Fremgangsmåte:

  1. Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
  2. Skjær sukkererter og løk i tynne skiver, og del cherrytomater i to.
  3. Stek sukkerertene sammen med løken i smør i en stekepanne til løken er gyllen.
  4. Hell over eggeblandingen. Stek videre på middels sterk varme til eggene begynner og stivne. Rør litt innimellom.
  5. Legg i rekene, cherrytomater og cottage cheese.
  6. Dryss over finhakket dill eller gressløk. Brett den ene halvparten over den andre.
  7. Server gjerne med en salat.

Se flere tips til deilige omeletter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.