omelett med ost

Omelett med ost

Denne omeletten går det veldig raskt å lage, og så er den næringsrik med både egg og ost. Enkelt og godt for eksempel etter trening.

Se flere tips til deilige omeletter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 stk Egg
  • 2 ss Melk
  • 0,25 ts Salt
  • 1 dl Gulost
  • smør

Fremgangsmåte:

  1. Visp sammen egg, melk og salt. Ernæringsrådgiverens tips:Ønsker du en saftigere, mer mettende og en enda mer proteinrik omelett? Tilsett et par spiseskjeer cottage cheese i røren.
  2. Varm stekepannen til smøret freser når det slippes i.
  3. Hell i røren. Skyv røren inn mot midten. Omeletten er ferdig på under ett minutt.
  4. Legg osten på den ene halvdelen av omeletten, og brett den andre halvdelen over. Her er det lov å fylle på med andre ingredienser også.
  5. Spis omeletten nystekt med godt brød, og gjerne en salat til. Kokkens tips:Det er ingen grenser for hva du kan fylle en omelett med: Sopp, løk, hvitløk, oliven, spinat, tomat, chili, vårløk, asparges, revet gulost, stekt bacon, stekte potetskiver, kyllingkjøtt, reker, scampi, blåskjell, pesto, parmesan, spekeskinke, kokt pasta eller frisk urter.

Se flere tips til deilige omeletter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.