Omelett med ost
Denne omeletten går det veldig raskt å lage, og så er den næringsrik med både egg og ost. Enkelt og godt for eksempel etter trening.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 2 stk Egg
- 2 ss Melk
- 0,25 ts Salt
- 1 dl Gulost
- smør
Fremgangsmåte:
- Visp sammen egg, melk og salt. Ernæringsrådgiverens tips:Ønsker du en saftigere, mer mettende og en enda mer proteinrik omelett? Tilsett et par spiseskjeer cottage cheese i røren.
- Varm stekepannen til smøret freser når det slippes i.
- Hell i røren. Skyv røren inn mot midten. Omeletten er ferdig på under ett minutt.
- Legg osten på den ene halvdelen av omeletten, og brett den andre halvdelen over. Her er det lov å fylle på med andre ingredienser også.
- Spis omeletten nystekt med godt brød, og gjerne en salat til. Kokkens tips:Det er ingen grenser for hva du kan fylle en omelett med: Sopp, løk, hvitløk, oliven, spinat, tomat, chili, vårløk, asparges, revet gulost, stekt bacon, stekte potetskiver, kyllingkjøtt, reker, scampi, blåskjell, pesto, parmesan, spekeskinke, kokt pasta eller frisk urter.