Grove fiskekaker
Hjemmelagde fiskekaker smaker fantastisk godt. Det er enklere å lage enn du tror og med en foodprosessor er dette gjort i en fei.
20-40 min
Middels
Ingredienser:
Porsjoner
- Fiskekaker:
- 1 ts Salt
- 1,5 dl Lettmelk
- 1 ss Potetmel
- 1 krm Pepper
- 1 ss Frisk dill , finhakket
- 2 ss Smør
- 500 g Torskefilet (eller f.eks. seifilet )
Fremgangsmåte:
Fiskekaker:
- Del fiskefileten i biter og ha den i en foodprosessor sammen med salt. Kjør maskinen til du har en jevn masse, det tar bare noen sekunder.
- Tilsett lettmelken i en jevn stråle mens maskinen går på full hastighet. Ha til slutt i potetmel, krydder og dill.
- Form kakene og stek dem i litt smør ved middels varme i en stekepanne, skru ned varmen og la dem ettersteke til de er gjennomstekte.