Pai med cottage cheese
Over 60 min
Middels
Ingredienser:
Porsjoner
- 150 g Smør
- 180 g Hvetemel
- 0,5 ts Salt
- 1 ss Vann
- 1 stk Purre
- 4 stk Egg
- 0,5 dl Matfløte eller melk
- 1 krm Pepper
- 0,5 ts Salt
- 300 g Cottage cheese
- 10 stk Rød cherrytomat (kan sløyfes)
- 0,5 stk Grønn squash
Fremgangsmåte:
- Smuldre smøret i melet, og bland sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt i 30 minutter.
- Smør en paiform og kle formen med bakepapir. Forstek paiskallet ved 225 °C i 10 minutter.
- Rens og kutt grønnsaker i mindre biter.
- Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydder, og bland inn cottage cheese.
- Fyll det ferdigstekte paiskallet med grønnsaker og eggeblandingen.
- Stek paien ved 200 °C i ca 35 minutter.