Salat med bakt søtpotet og cottage cheese
La deg friste av denne lune og fargerike salaten med bakt søtpotet, stekt grønnkål og cottage cheese. Mettende, sunn og god.
40-60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Søtpotet
- 1 ss Olivenolje
- 125 g Grønnkål
- 1 ss Smør
- 1 stk Lime
- 0,5 stk Rødløk
- 1 pk Ruccola (ca 70 g)
- 2 ss Tranebær (tørket)
- 6 ss Cottage cheese
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 200 °C. Del søtpoteten i terninger og ha dem i en ildfast form med litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
- Stek søtpotetene til de er møre, ca. 20 minutter.
- Stek grønnkål i litt smør. Ha over litt limesaft og krydre med salt og pepper.
- Skjær rødløk i skiver og grovhakk ruccola.
- Ha søtpotet, grønnkål, ruccola og løk i en bolle. Topp med tørket tranebær, nøtter og cottage cheese.