Salat med bakt søtpotet og cottage cheese
Melk.no/Oppskrifter/Salater

Salat med bakt søtpotet og cottage cheese

La deg friste av denne lune og fargerike salaten med bakt søtpotet, stekt grønnkål og cottage cheese. Mettende, sunn og god.

Tid40-60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Søtpotet
  • 1 ss Olivenolje
  • 125 g Grønnkål
  • 1 ss Smør
  • 1 stk Lime
  • 0,5 stk Rødløk
  • 1 pk Ruccola (ca 70 g)
  • 2 ss Tranebær (tørket)
  • 6 ss Cottage cheese

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 200 °C. Del søtpoteten i terninger og ha dem i en ildfast form med litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
  2. Stek søtpotetene til de er møre, ca. 20 minutter.
  3. Stek grønnkål i litt smør. Ha over litt limesaft og krydre med salt og pepper.
  4. Skjær rødløk i skiver og grovhakk ruccola.
  5. Ha søtpotet, grønnkål, ruccola og løk i en bolle. Topp med tørket tranebær, nøtter og cottage cheese.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.