Curry linsesalat med grønn asparges

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • SALAT:
  • 1 boks Hermetiske linser
  • 1 boks Hermetiske kikerter
  • 1 bunt Grønn frisk asparges
  • 1 stk Hjertesalat
  • DRESSING:
  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 1 dl Solsikkeolje
  • 2 ss Solsikkekjerner
  • 1 ss Grov sennep
  • 1 ts Rød thai curry paste
  • 1 stk Sitron (saft)

Fremgangsmåte:

  1. Skyll ferdigkokt linser og kikerter i kaldt vann og la disse renne godt av.
  2. Vask og finstrimle hjertesalat.
  3. Skjær asparges i mindre biter, og kok i saltvann i 10 sekunder. Avkjøl i isvann.
  4. Bland alle ingrediensene til dressingen i ca. 10 sekunder med hjelp av en foodprosessor eller stavmikser. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  5. Bland linser, kikerter, hjertesalat og grønn asparges med dressingen og topp med aspargestopper, kokte kikerterter eller finhakket gressløk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.