Curry linsesalat med grønn asparges
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- SALAT:
- 1 boks Hermetiske linser
- 1 boks Hermetiske kikerter
- 1 bunt Grønn frisk asparges
- 1 stk Hjertesalat
- DRESSING:
- 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
- 1 dl Solsikkeolje
- 2 ss Solsikkekjerner
- 1 ss Grov sennep
- 1 ts Rød thai curry paste
- 1 stk Sitron (saft)
Fremgangsmåte:
- Skyll ferdigkokt linser og kikerter i kaldt vann og la disse renne godt av.
- Vask og finstrimle hjertesalat.
- Skjær asparges i mindre biter, og kok i saltvann i 10 sekunder. Avkjøl i isvann.
- Bland alle ingrediensene til dressingen i ca. 10 sekunder med hjelp av en foodprosessor eller stavmikser. Smak til med salt og nykvernet pepper.
- Bland linser, kikerter, hjertesalat og grønn asparges med dressingen og topp med aspargestopper, kokte kikerterter eller finhakket gressløk.