Havrecookies
Bak noen saftige og smakfulle havrecookies. Her kan du variere med ulike typer krydder og få akkurat den smaken du foretrekker.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 60 stk.
- 200 g Smør
- 250 g Sukker
- 1 dl Melk
- 250 g Hvetemel
- 1 ts Malt kanel
- 0,5 ts Malt nellik
- 3 ts Hornsalt
- 250 g Havregryn
Fremgangsmåte:
- Rør smør og sukker hvitt.
- Bland i melk og mel blandet med krydder og hornsalt. Ha i havregrynene til slutt.
- Bruk to teskjeer og fordel små topper med røre på et bakepapirkledt stekebrett.
- Stek kakene gylne ved 180 °C og avkjøl cookiesene på rist.
Kokkens tips:Du kan gjerne bytte ut f.eks kanel med kardemomme for en annerledes smak. Se flere oppskrifter på kjeks her -