urtemarinert ost

Urtemarinert ost

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 100 g Gulost (f.eks. Jarlsberg, edamer eller sveitser)
  • 2 ss Soltørkede tomater
  • 6 stk Sorte oliven
  • 1 ts Pesto
  • 1 ts Tørket basilikum
  • 1 ts Tørket persille
  • 1 ts Tørket timian
  • 0,5 ts Pepper (grovt)
  • 2 dl Olivenolje

Fremgangsmåte:

  1. Skjær osten i terninger, del soltørket tomat i små biter og del oliven i fire.
  2. Bland alle ingrediensene utenom olivenolje i en kjøkkenbolle.
  3. Hell over oljen og la osten stå og trekke på et kjølig sted i minst 1 døgn.Servér marinert ost som snacks eller forrett. Ta vare på marinaden; den er også god til steking av grønnsaker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.