Yoghurt med urter

Yoghurt med urter

Yoghurtdressing som passer ypperlig til grillmat og salater.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 350 g Yoghurt naturell
  • 1 dl Frisk gressløk eller basilikum, kruspersille, sitronmelisse

Fremgangsmåte:

  1. Ha yoghurten i et kaffefilter eller kjøkkenhåndkle som du legger i et dørslag. La yoghurten renne av seg i omlag 30 minutter så den tykner.
  2. Finhakk urter.
  3. Bland yoghurt med urter, og smak til med nykvernet salt og pepper.
  4. La urtesausen stå og trekkei kjøleskap i 1-2 timer slik at den fine urtesmaken kommer frem.
  5. Varier med de urtene du ønsker eller kombinér to eller flere urter.

Kokkens tips:Du kan erstatte yoghurten med naturell kvarg og da trenger du ikke sile den før du blander inn urtene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.