Potetsalat med egg
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 800 g Potet
- 100 g Sylteagurk i skiver
- 2 stk Egg
- 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
- 3 dl Lettrømme eller lett crème fraîche
- 3 stk Vårløk
- 1 stk Rødløk
- 1 ss Sitronsaft
- 1 ts Salt
- 0,5 ts Pepper
Fremgangsmåte:
- Skrell og kok potetene. Avkjøl og del deretter potetene i store skiver.
- Finhakk vårløk, rødløk og sylteagurk.
- Kok eggene til de er hardkokte og del de i skiver.
- Ha alt i en stor bolle og tilsett kvarg og lettrømme eller lett crème fraîche.
- Bland alt sammen og smak til med salt, nykvernet pepper og sitronsaft.
- Server med finhakket gressløk og rødløk.