Laksewraps med mangochutneydressing

Bytt ut tortillalefsene med hjertesalat, og servér med en deilig yoghurtdressing med mangochutney.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

4 porsjoner

1 porsjon gir 4 stk.

  • Dressing:
  • 1 dl Lettrømme
  • 1 dl Yoghurt naturell
  • 2 ss Mangochutney
  • Fyll:
  • 0,5 stk Slangeagurk
  • 2 stk Avokado
  • 0,5 stk Rødløk
  • Panering:
  • 50 g Kavring
  • 1 ts Paprikapulver
  • 50 g Hvetemel
  • 2 stk Egg
  • 400 g Laksefilet
  • 2 stk Hjertesalat

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.
  2. Skjær agurk i tynne staver, rødløk og avokado i skiver (eller lag avokadomos ved å mose avokado med litt lime, salt og pepper)
  3. Bland sammen knust kavring og paprikapulver. Del laksen i mindre biter og vend dem først i litt mel, deretter egg og tilslutt i kavringen.
  4. Stek laksebitene i litt olje på middels sterk varme.
  5. Fyll hjertesalatblader med laks, rødløk, avokado, mangochutneydressing, og topp med koriander og limesaft.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.