Laksewraps med mangochutneydressing
Bytt ut tortillalefsene med hjertesalat, og servér med en deilig yoghurtdressing med mangochutney.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
4 porsjoner
1 porsjon gir 4 stk.
- Dressing:
- 1 dl Lettrømme
- 1 dl Yoghurt naturell
- 2 ss Mangochutney
- Fyll:
- 0,5 stk Slangeagurk
- 2 stk Avokado
- 0,5 stk Rødløk
- Panering:
- 50 g Kavring
- 1 ts Paprikapulver
- 50 g Hvetemel
- 2 stk Egg
- 400 g Laksefilet
- 2 stk Hjertesalat
Fremgangsmåte:
- Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.
- Skjær agurk i tynne staver, rødløk og avokado i skiver (eller lag avokadomos ved å mose avokado med litt lime, salt og pepper)
- Bland sammen knust kavring og paprikapulver. Del laksen i mindre biter og vend dem først i litt mel, deretter egg og tilslutt i kavringen.
- Stek laksebitene i litt olje på middels sterk varme.
- Fyll hjertesalatblader med laks, rødløk, avokado, mangochutneydressing, og topp med koriander og limesaft.