Granola med tranebær, vanilje og kanel
Lag deg din egen granola av korn og bær. Lag en stor porsjon så har du til flere dager.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 100 g Havregryn
- 80 g Frokostblanding (4-korn)
- 2 ss Havrekli
- 0,5 stk Vaniljestang
- 1 ss Malt kanel
- 60 g Tranebær
- 3 ss Blåbær , frysetørket
- 2 ss Honning
Fremgangsmåte:
- Bland de tørre ingrediensene sammen.
- Tilsett så honningen og bland godt.
- Spre blandingen på et stekebrett kledd med bakepapir og stek midt i ovnen på 140 grader i 60 minutter.
- Rør i blandingen ca. hvert kvarter for at granoalen skal bli jevnt stekt.
- Avkjøl og nyt sammen med yoghurt, syrnet melk, oppskåret frukt eller bær.