Kyllingpanne med cottage cheese
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 400 g Kyllingfilet
- 2 ss Solsikkeolje
- 1 stk Grønn squash
- 1 pk Sukkererter
- 1 bunt Vårløk
- 2 ss Frisk ingefær
- 2 ss Malt koriander
- 2 ss Smør
- 1 pk Frisk spinat
- 200 g Cottage cheese
- 0,5 dl Limesaft
- 4 ss Friske urter ( f.eks. koriander eller bladpesille)
- 0,5 dl Olivenolje
Fremgangsmåte:
- Skjær kyllingkjøttet i strimler.
- Vask og kutt vårløken i skiver, sukkerertene i to og squashen i halvmåner.
- Stek kyllingkjøttet sammen med revet ingefær og koriander på sterk varme i 5 minutter slik at kyllingen får en gylden og fin stekeskorpe.
- Tilsett grønnsaker og smør og stek alt videre ved middels varme i 5 - 6 minutter.
- Tilsett spinat og stek til spinaten begynner å falle sammen. Smak til med salt og pepper.
- Ha cottage cheese, limesaft, friske urter og olivenolje over retten før servering.