Linsesalat med chevre
Kjapp, enkel og smaksrik middag uten kjøtt.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Løk
- 2 båt Hvitløk
- 3 stk Stilkselleri (stangselleri)
- 3 stk Gulrot
- 2 boks Hermetiske linser
- 1 stk Lime
- 50 g Pinjekjerner
- 100 g Chevre (hvit geitost)
Fremgangsmåte:
- Finhakk løk, hvitløk, stangselleri og gulrot.
- Stek løk og hvitløk i en panne til løken er blank.
- Skyll linsene i kaldt vann og la det renne godt av.
- Tilsett stangselleri, gulrot og linser og la alt surre sammen til grønnsakene begynner å bli møre. Smak til med salt, pepper og limesaft.
- Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gylne.
- Del chèvre i biter og rør den inn i den varme salaten. Topp med pinjekjerner og ferske urter og servér med god olivenolje.