Waldorfsalat med yoghurt
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 200 g Hodekål
- 3 stk Stilkselleri (stangselleri)
- 2 stk Eple , syrlig
- 150 g Blå druer
- 2 dl Valnøttkjerner
- 2 dl Yoghurt
- 1 ss Lettmajones
- 1 ss Sitron
- 1 ts Salt
- 0,5 ts Pepper , kvernet
Fremgangsmåte:
- Finsnitt kål, skjær stangselleri i skiver, del eplene i små terninger og druene i to. Bland alt sammen.
- Grovhakk valnøttkjerner.
- Rør sammen yoghurt med majones, sitron, salt og pepper.
- Vend yoghurten inn med de øvrige ingrediensene, inkludert valnøtter.
- Topp salaten med litt ekstra valnøtter og druer.Visste du at yoghurt har blant annen et høyt innhold av kalsium som er viktig for å styrke skjelettet?