Waldorfsalat med yoghurt

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 200 g Hodekål
  • 3 stk Stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk Eple , syrlig
  • 150 g Blå druer
  • 2 dl Valnøttkjerner
  • 2 dl Yoghurt
  • 1 ss Lettmajones
  • 1 ss Sitron
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper , kvernet

Fremgangsmåte:

  1. Finsnitt kål, skjær stangselleri i skiver, del eplene i små terninger og druene i to. Bland alt sammen.
  2. Grovhakk valnøttkjerner.
  3. Rør sammen yoghurt med majones, sitron, salt og pepper.
  4. Vend yoghurten inn med de øvrige ingrediensene, inkludert valnøtter.
  5. Topp salaten med litt ekstra valnøtter og druer.Visste du at yoghurt har blant annen et høyt innhold av kalsium som er viktig for å styrke skjelettet?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.