Den beste maten til Sankthansfeiringen

Sankthans eller midtsommer feires 23. juni, og det er tid for bål, dans, gode venner og god mat. Uansett om du skal grille, servere rømmegrøt eller ha piknik, her gir vi deg oppskriftene som sikrer den beste maten til feiringen.

Rømmegrøt
Tradisjonsgrøt

Rømmegrøt

Rømmegrøt og spekemat hører med til sommerens feiringer.

Potetsalat med granateple og hjertesalat
Salater

Potetsalat med granateple og hjertesalat

Smakfull variant med syrlig granateple, frisk koriander og knasende hjertesalat!

Potetsalat med egg
Poteter

Potetsalat med egg

Hjemmelaget potetsalat med rømme, vårløk og egg.

Grove hamburgerbrød
Rundstykker

Grove hamburgerbrød

Grove og luftige burgerbrød.

Stuede poteter
Stuinger og stapper

Stuede poteter

En potetstuing rik på smak! Serveres til spekemat, røkt eller gravet fisk eller pølser.

Frisk dressing til spekemat
Dressinger

Frisk dressing til spekemat

En sikker vinner til spekematen.

Rabarbrapai med jordbær
Paier og terter

Rabarbrapai med jordbær

En nydelig pai. Anbefales!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.