Enkle og gode fiskeoppskrifter
Mange spiser ikke nok fisk. Vi har derfor samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan få litt mer fisk inn i hverdagen.
De norske kostrådene anbefaler at vi spiser fisk til middag to til tre ganger i uken og at vi gjerne bruker fisk som pålegg. Dette tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild. Dersom du spiser mye fisk som pålegg kan du vite at seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon. Vi har samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til å inkludere mer fisk i kostholdet.
Fiskegrateng
Denne retten kan du godt gjøre klar dagen i forveien. Da har du en kjapp middag som du bare trenger å varme opp - fint for travle hverdager!
Pasta med røkelaks
Lyst til å prøve noe nytt? Hvorfor ikke lage en pastasaus med røkelaks?
Ovnsbakt laks
En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage.
Torskegryte med karri
Hva skal vi ha til middag i dag? Lag en deilig, enkel og god torskegryte full av gode smaker.