Det beste tilbehøret til nyttårsmiddagen
Årets siste dag nærmer seg og det er på tide å planlegge nyttårsmiddagen. Uavhengig av hva du skal servere, være seg kjøtt eller fisk, er det viktig med godt tilbehør. Her får du flere oppskrifter på silkemyke pureér, salater og ikke minst klassisk fløtegratinerte poteter.
Poteter
Fløtegratinerte poteter
Her får du oppskriften på fløtegratinerte poteter - en klassiker som er enkel å lage og smaker nydelig.
Stuinger og stapper
Persillerotpuré
Fløyelsmyk persillerotpuré egner seg utmerket til de fleste typer kjøtt og fisk.
Poteter
Mager potetsalat
En deilig og frisk potetsalat med yoghurt, oliven, hjertesalat og finhakket rødløk.
Stuinger og stapper
Pastinakkpuré
Fløyelsmyk pastinakkpuré egner seg utmerket til de fleste typer kjøtt og fisk.
Salater
Waldorfsalat med yoghurt
Hjemmelaget waldorfsalat er et klassisk tilbehør til julens koltbord, middager eller frokost.