Rabarbrais

Lag fristende ispinner til sommerfestene

Det finnes vel ikke noe som er så godt som is på en varm dag? Skal du invitere til fest vil du garantert imponere om du lager spennende ispinner selv. Dette er enklere enn du tror, og kun fantasien setter grenser for hva du kan ha i den hjemmelagde isen. Her viser vi deg hvordan du raskt kan trylle frem noen skikkelige smaksbomber som garantert vil fryde både øyne og munn.

Lager du isen selv styrer du hvor mye sukker du trenger å tilsette. Ved å bruke friske bær og smaksatt yoghurt og kvarg kan du redusere sukkerinnholdet. Yoghurt og kvarg gir deg også næringsstoffer som jod, B-vitaminer, kalsium og proteiner.

For å få et spennende utseende og frisk smak, kan du ha ulike bær i isformene før du heller over isblandingen. Bruk liggende ispinneformer om du ønsker å dekorere sidene på ispinnene, eller bruk stående former og dryss over litt pynt før du stikker i ispinnene.

Ananasis med mynte
Ispinner

Ananasis med mynte

Mynten gir ekstra piff til den søte sydhavsfrukten.

Ostekakeis med bringebær
Ispinner

Ostekakeis med bringebær

Denne rosa kakeisen lager du på 5 minutter!

Rips og vaniljeispinner
Ispinner

Rips og vaniljeispinner

Kanskje sommerens nye rips-favoritt?

Lørdagsgodtis
Ispinner

Lørdagsgodtis

Overrask ungene med en ny måte å spise lørdagsgodt på!

Ispinner med brunostkaramell
Ispinner

Ispinner med brunostkaramell

Is av panna cotta med brunostkaramell smaker himmelsk!

Karamellis med honningkaramelliserte nøtter
Ispinner

Karamellis med honningkaramelliserte nøtter

Denne isen er knallgod med sine salte og søte smaker.

Lakrisis med bringebær
Ispinner

Lakrisis med bringebær

Dette er lakriselskerens drømmeis, må prøves!

Bringebær og sjokoladeispinner
Ispinner

Bringebær og sjokoladeispinner

Hvit sjokolade og bringebær, kan det bli bedre?

Rabarbraispinner
Ispinner

Rabarbraispinner

Ispinner med bakt rabarbra og kvarg - spennende og smaksrikt!

Ispinner med rørte jordbær
Ispinner

Ispinner med rørte jordbær

Jordbær og fløte - som ispinne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.